Imobiliare - publicarea de anunturi imobiliare in ziarul imobiliar
este 100% gratuita pentru proprietari, pentru agentii imobiliare consultati pagina cu oferta pentru agentii imobiliare
 
  30 Mai 2017   Promoveaza proprietatea ta    |        |   Contact
articole
curs valutar
data:30/05/2017
1 euro = 4,5637 Lei
1 dolar = 4,0822 Lei
=

Locuintele noi se vand in mod egal cu cele vechi

In ultima perioada s-a observat un interes egal in cea ce priveste locuintele cumparate de romani. Apartamentele cumparate in blocurile construite inainte de 1990 se vand la fel de bine cu apartamentele din ansamblurile rezidentiale noi. Aceasta noutate daca o putem numii asa s-a vazut la sfarsitul saptamanii trecute in Bucuresti unde a avut loc targul de case Project Expo, in care locuintele noi vandute au fost in mod egal cu cele vechi. Indiferent de interesul romanilor, locuinte noi sau vechi, piata imobiliara nu sta pe loc se misca mai lent este adevarat in comparatie cu anii trecuti, dar merge cu pasi mici si siguri.

articol citit de 5639 ori
25 Mai 2011

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

alexandru catalina

eu cred in vampiri dar imi este frica noapte ...


eXxZxfvOEtSiqR

UN FAN IMACULAT spune:PRELUARE DE PE ADEVARUL DE CALAFATVA SALUT DRAGII MEI !!! Vad ca,comentariul meu v-a stirnit ANTIPATIA si MEDIOCRITATEA aesetci imaculate si albe echipe a domnului doctor VOINEA!!!! Frustrarea mea provine din faptul ca din ASA ZISA echipa a dinsului nu se gaseste macar UN SINGUR individ care sa poata da o RIPOSTA sau un COMENTARIU pe masura celor pe care eu le POSTEZ cu draga INIMA pentru cititorii si cetatenii acestui frumos orasel cum este calafatul !!! Toti sunteti o GRAMAJIOARA de CREIERASE bune numai la imbirligaturi,linguseli pentru domnul voinea ,induceri in eroare si foarte atente la cheltuirea banilor PUBLICI !!!! In afara de citeva RASPUNSURI SECI si foarte MEDIOCRE ( nimic concret la ceea ce scriu si comentez) altceva de a COMBATE SI A SPUNE ca nu este nimic ADEVARAT din ceea ce scriu eu acolo,sau sa aduceti DOVEZI SI PROBE ca nu am dreptate, NU STITI !!! Pentru ca dezvoltarea voastra neuronala nu va poate AJUTA !!! Sincer imi pare rau pentru VOI si va COMPATIMESC !!! Revenind la doamna Dana (NORA LUI MISU DE LA COMPETROL) este normal sa ne uitam cu multa atentie la dinsa intrucit ea CHELTUIE BANUL PUBLIC si am fost doar curios pe ce metode a fost PROMOVATA !!! Dar asa cum m-am exprimat in afara de fusta scurta altceva eu personal nu cred ca are !!! si intrebarea mea retorica este . ca de cind au aparut aceste asa zise CARACTERIZARI s-a imbracat in pantaloni ???!!!! Sau pina acum nu a stiut ca exista si pantaloni sau chiloti normali ???!!!! Dar ma rog sa o lasam ca nu merita mai multa atentie !!! Dar stiti cu cine umbla prin oras la CUMPARATURI pentru spitalul municipal calafat ???!!! Cu nimeni altul decit cu RADU DRAGHICI(colegul si partenerul de CONCEDII DE LUX) !!!! Va amintiti cine este acest draghici ?????!!!! Presedintele comisiei de LICITAII din spitalul municipal calafat !!!! Asa ca ce sa mai vorbim ???!!! Nu mai punem la socoteala si pe doamna TUDOR ( SOTIA LUI TUDOR CU MEGAMAGAZINE IN CALAFAT)care este directoarea economica a acestui SPITAL,care si dumneaei face parte din echipa celor mai sus precizati de concedii de LUX !!!! Dar ca sa vedeti ce caracter au unii il intreb din nou pe domnul RADU DRAGHICI daca s-a informat vreodata din ce CAUZE A MURIT marele si celebrul doctor chirurg DOCTORUL DRAGHICI(tatal dinsului) ???!!! Daca nu stiti dragii mei o sa va SPUN EU dar toate la TIMPUL LOR, ca asa este in viata !!! Asa ca aceasta celebra IMACULATA si ALBA echipa a domnului director voinea doreste sa preia primaria calafat !!! Personal le urez succes ,dar cu astfel de INTENTII nu prea cred !!! Si daca la noapte este INVIEREA va urez un sincer HRISTOS A INVIAT linga cei dragi d-stra!!!


vzyHqvskBOSKlUCq

Whoa, things just got a whole lot eaiesr.


ZLoNcXYZTyBBJTfV

Ana Moldovanu:Conform legislaţiei een viroage, salariul Dvs se stabileşte een dependenţă de rezultatele individuale.Drept limită minimă şi garanţie a statului serveşte cuantumul minim garantat al salariului een sectorul real, care eencepeend cu 1 mai curent este stabilit een mărime de 1300 lei, calculat pentru un program complet de lucru de 169 ore een medie pe lună (Hotăreerea Guvernului nr. 260 din 25.04.2012).


wximwHDTMciEYPhvXS

Tudor:Cum se procedează een cazul ceend un realtzaior este salarieat din vulumul realizării, şi din pricin obective salariul se primeşte mai mic de salariul minim prevăzut de leje.Şi dacă apar aşa cazuri zilele de sărbători şi cele de odihna lucrate de angazator binevol se platesc dublu, lueend een consederaţie că sa făcut adaus peenă la salariu minim. Dacă se poate indicaţi num Hotăreerei referitor la salarizarea din volumul de realizatAdauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

Pentru a viziona arhiva cu stiri imobiliare apasati pe Stiri Imobiliare
Selecteaza judetul dorit
Imobiliare Bucuresti Imobiliare Salaj Imobiliare Ilfov

Anunturi imobiliare din Sibiu, vanzari apartamente in Sibiu.
Copyright Ziarul Imobiliar 2003 - 2012 - toate drepturile rezervate. "Ziarul Imobiliar" este marca inregistrata a firmei s.c Real Soft Invest SRL Sibiu
Responsabilitatea pentru anunturile publicate pe Ziarul Imobiliar apartine doar persoanei/agentiei imobiliare care a publicat anuntul.